Βασικές Αρχές Θέσεων Γιόγκα Vol.2 Ιανουάριος 2023


Ένα ακόμα 2ήμερο σεμινάριο με την Αναστασία Μπιλίρη πάνω στις γενικές αρχές ευθυγράμμισης των βασικών στάσεων της γιόγκα ήρθε στο τέλος του.

Οι αρχές ευθυγράμμισης δεν είναι καθολικές και δεν μεταφέρονται για να προσαρμόσουμε / “χωρέσουμε” το σώμα μας μέσα τους. Ο κάθε ένας από εμάς έχεις τις δικές του ανατομικές ιδιαιτερότητες, και είναι πολύ όμορφο αυτό να το αναγνωρίσουμε και να το τιμήσουμε.

Αν η πρακτική γίνει συνειδητά και δοθεί ο απαραίτητος χρόνος και χώρος, οι αρχές μπορούν να προσαρμοστούν για να εξυπηρετήσουν το δικό μας σώμα, και αυτή η ανοιχτή, εξερευνητική προσέγγιση είναι και η ομορφιά της πρακτικής. Οι οδηγίες αυτές αποτελούν απλά εργαλεία για να προσεγγίσουμε, να ερευνήσουμε και να κουβεντιάσουμε με το σώμα μας, και αν χρειάζεται, με επίγνωση και απαλότητα, να παρεκκλίνουμε από αυτές συνειδητά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους περάσατε το Σάβ/κο μαζί μας. Για εμάς είναι πάντα έμπνευση να βρισκόμαστε με ανθρώπους που έχουν το πείσμα, την όρεξη και την υπομονή να ερευνούν τους εαυτούς τους.

* Οι πληροφορίες που μοιράζονται σε αυτά τα σεμινάρια και ο χρόνος που δίνεται κατά την διάρκεια τους στην εξερεύνηση της κάθε θέσης θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα για κάθε ασκούμενο, αρχάριο ή μη. Αν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στο inbox ή nedayogashala@gmail.com και θα σας ενημερώσουμε όταν οργανωθεί το επόμενο.