ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε pdf

 

Κόστος μαθημάτων

Οι συνδρομές στην Νεδα Yoga Shala αφορούν ημερολογιακούς μήνες. Μπορείτε να συνδυάσετε στην συνδρομή σας διαδικτυακά και δια ζώσης μαθήματα.

 

✦ Drop in: 15 ευρώ/μάθημα
✦ 4 μαθήματα: 40 ευρώ/μήνα (35 άνεργοι & φοιτητές)
✦ 9 μαθήματα: 65 ευρώ/μήνα (50 άνεργοι & φοιτητές)
✦ 12 μαθήματα: 80 ευρώ/μήνα (65 άνεργοι & φοιτητές)
✦ Aπεριόριστα μαθήματα: 90 ευρώ/μήνα (75 άνεργοι & φοιτητές)

 

Hatha Yoga

Ένα εσωτερικό ταξίδι που συνδυάζει δυναμική άσανα (άσκηση) με έμφαση στην παρατήρηση του εαυτού και την διατήρηση της ηρεμίας, μαζί με ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμό, απαγγελία μάντρας και συχνά yoga nidra (βαθιά χαλάρωση). Η κατεύθυνση είναι ότι όλες αυτές οι τεχνικές δεν αποτελούν σκοπό, αλλά αντιθέτως, εργαλεία και αφορμές για να γνωρίσουμε και να συνδεθούμε με τον εαυτό μας.

Gentle Hatha Yoga

Ένα απαλό, διαλογιστικό και ήπιο μάθημα με στατικές ασκήσεις οι οποίες γίνονται κυρίως στο πάτωμα σε ξαπλωτή ή καθιστή θέση. Ιδανικό για αρχάριους μαθητές και για μαθητές με τραυματισμούς. Περιλαμβάνονται επίσης ασκήσεις αναπνοής και καθοδηγούμενος διαλογισμός.

 

Hatha Flow

Μέσα από την πρακτική θέσεων-asanas yoga δημιουργούμε χώρο για να αναπνεύσουμε λίγο καλύτερα, πιο βαθιά και με επίγνωση. Κινούμαστε άλλοτε δυναμικά με γρήγορη εναλλαγή θέσεων σε ροή κι άλλοτε μένοντας σε θέσεις για περισσότερες αναπνοές δίνοντας σημασία στην ευθυγράμμιση του σώματος. Προσπαθούμε να φέρουμε ισορροπία στο σώμα συνδυάζοντας δύναμη και ευλυγισία. Κλείνουμε με βαθιά χαλάρωση.