Αριάδνη Οικονομίδη

Αριάδνη Οικονομίδη

Η Αριάδνη Οικονομίδη διδάσκει yoga από το 2008 και έχει εξειδικευτεί στην παιδική γιόγκα.

Ως Πανελληνιονίκης στίβου και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ανακάλυψε τη yoga προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στις επώδυνες προπονήσεις του στίβου.

Η βαθιά της γνώση για τα ευεργετικά οφέλη της yoga και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησαν να δημιουργήσει τη μέθοδο “Yoga for Happy Kids”. Όραμά της είναι να εμπνέει και να βοηθάει τα παιδιά από μικρή ηλικία να ανακαλύπτουν τη χαρά, την εσωτερική δύναμη και την αυτοεκτίμηση μέσω της yoga. Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για την παιδική yoga, τη yoga στην εγκυμοσύνη  και τη μεταγεννητική yoga, ενώ έχει εκπαιδευτεί ως δασκάλα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης (baby swimming). Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματά της πάνω από 1000 παιδιά.

Επιπλέον, μετά την εκπαίδευσή της στο σύστημα YogaWorks από το 2008, διδάσκει Vinyasa yoga για ενήλικες προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασκούμενου, με στόχο τη θεραπεία και την ενδυνάμωση. Τα μαθήματά της, φροντίζει πάντα να είναι ένας δυναμικός συνδυασμός άσκησης και συγκέντρωσης για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά. Έχει εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, yoga studios και luxury resorts σε όλη την Ελλάδα. Όπως Διαδραστικό Ευρωπαϊκό Σχολείο, MyPlayce, Αστέρας Βουλιαγμένης, Myconian Collection, Divani Apollon Palace, ομάδα basket Μελισσίων. Επίσης, είναι υπεύθυνη και διεξάγει εκπαιδεύσεις δασκάλων στην GRAFTS (Greek Athletic & Fitness Training School).