Events & Workshops

Νέο Μάθημα Διαλογισμού με την Swami Savikalpa

  • Πέμπτες 20:30-22:00
  • Event

Πέμπτες 20:30-22:00 (Studio & Online) 

* 1ο Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα: Πέμπτη 15/9*

Ο διαλογισμός είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο της γιόγκα με το οποίο μπορούμε να μάθουμε πώς να στρέφουμε το νου μας προς τα μέσα και να αποκοβόμαστε από τον θόρυβο της καθημερινής ζωής. Μέσω των διαφορετικών τεχνικών του διαλογισμού, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε μοτίβα σκέψης, στάσεις και συμπεριφορές  που προκαλούν αναταραχή και ανισορροπία στο νου μας και να βρούμε τρόπους να μειώσουμε την ένταση, το άγχος και την αρνητικότητα.

Η τακτική άσκηση του διαλογισμού μπορεί να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε το νου και να αποκαταστήσουμε την ψυχική ισορροπία και την εσωτερική γαλήνη. Έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής μας και μας επιτρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα την προσωπική και κοινωνική μας ζωή, την οικογένεια, την εργασία και τις σχέσεις μας.

Τα μαθήματα του διαλογισμού θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη 20:30-22:00 στη Neda Yoga Shala στο Ν. Ψυχικό και μπορεί κάποιος να τα παρακολουθήσει είτε δια ζώσης είτε μέσω Zoom. O βραδινός διαλογισμός είναι ιδανικός για να αποφορτίσει το νου από την μέρα αλλά και την ένταση της εβδομάδας. Θα δοθούν επίσης αρκετές οδηγίες για το πως μπορεί κάποιος να εφαρμόσει αυτή την πρακτική στην καθημερινή του ζωή εκτός τάξης της γιόγκα. Με μία τέτοια προσέγγιση, η τεχνική του διαλογισμού μπορεί να γίνει ένα εκπληκτικό μέσο μεταμόρφωσης. 

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το πρώτο επίπεδο εκμάθησης διαλογισμού. Σαν να είμαστε αρχάριοι, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τις βασικές αρχές αυτής της πρακτικής και μέσα σε ένα διάστημα 3,5 μηνών θα χτίζουμε σε όλο και βαθύτερες τεχνικές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μεμονωμένα τα μαθήματα αλλά θα επωφεληθείτε περισσότερο αν συμμετάσχετε σε όλον τον κύκλο (Σεπ-Δεκ).

Τα μαθήματα διαλογισμού θα καθοδηγήσει η Swami Savikalpa, μία πολύ ειλικρινής ασκούμενη της γιόγκα η οποία έχει περάσει πάνω από 25 χρόνια μέσα στο Satyananda Ashram και πάρει μύηση Πούρνα σαννυάσα. Με 30 χρόνια εμπειρίας στην γιόγκα, είναι από τους καλύτερους εισηγητές που θα μπορούσαμε να έχουμε ώστε να μας καθοδηγήσει βαθιά σε αυτήν την εμπειρία.

Σας προσκαλούμε στο πρώτο δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για την Swami Savikalpa εδώ.

Σε περίπτωση που κάποιος προτιμάει να το παρακολουθήσει διαδικτυακά, αυτό είναι το link για το μάθημα του zoom: https://bit.ly/3KyqSTL

Πληροφορίες

  • 6944773557
  • nedayogashala@gmaill.com
  • www.nedayogashala.gr
  • Αγ. Γεωργίου & Κανάρη 1, Ν. Ψυχικό

Χάρτης