Events & Workshops

Ayurveda – Η Επιστήμη του Ευ Ζην

 • Σάββατο 6 Απριλίου 2019
 • 16:00 - 19:00
 • Event

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στη Φιλοσοφία & Ψυχολογία της πρακτικής για καλή ζωή.

All levels workshop

 

Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με τις πρακτικές του αρχαιότερου και ταυτόχρονα διαχρονικού, θεραπευτικού συστήματος της Αγιουρβέδα, μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το βιωματικό workshop .

 

Η Αγιουρβέδα είναι ένα ολιστικό σύστημα υγείας, που συγκεντρώνει περισσότερα από 5000 χρόνια γνώσης και σοφίας. Μέσα από τις πρακτικές της, δίνεται η δυνατότητα στο φυσικό σώμα να λειτουργήσει στην βέλτιστή του κατάσταση.

 

Αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως ολότητα, εξετάζοντας και τα τρία επίπεδα της ύπαρξης: το σωματικό, το νοητικό και το ψυχικό. Στόχος της είναι η διατήρηση της καλής υγείας σε συνδυασμό με την πνευματική εξέλιξη και την επιτυχία. Γι’αυτό τον λόγο προτείνει εξατομικευμένους τρόπους αντιμετώπισης και πρόληψης των ανισορροπιών, λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλούς παράγοντες όπως το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, ο τρόπος σκέψης, τα ατομικά χαρακτηριστικά κτλ.

 

Ο Κωνσταντίνος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας, στην εφαρμογή του συστήματος της Ayurveda. Σε αυτό το εργαστήριο, θα σας βοηθήσει με απλό και κατανοητό τρόπο να εμβαθύνετε σε βασικό επίπεδο, στο πώς δουλεύει ως σύστημα που προάγει την ευεξία και την καλή υγεία.

 

Το πρόγραμμα του εργαστηρίου συνδυάζει την θεωρία της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας της Ayurveda. με πρακτικές, βιωματικές ασκήσεις.

 

Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή, με το πώς να χρησιμοποιείτε την Ayurveda στην καθημερινότητά σας, ως ένα εργαλείο για την βελτίωση της ισορροπίας, της υγεία και της ευεξία σας.

 

Συγκεκριμένα θα μάθετε:

 

 • Βασικές έννοιες της Αγιουρβέδα, τα 5 στοιχεία της και πώς σχετίζονται με την καθημερινή ζωή και τους ρυθμούς της φύσης.
  – Πώς η Yoga και η Ayurveda συμπληρώνουν η μία την άλλη, εξυπηρετώντας την ευζωία μας.
  – Τα 3 Doshas και οι τύποι ανθρώπων
  – Πώς εντοπίζονται και αντιμετωπίζονται οι ανισορροπίες
  – Πρακτικές ενσυνείδητης διατροφής μέσα από την Ayurveda
  – Ο Αγιουρβεδικός ημερήσιος κύκλος, οι εποχές και τα στάδια της ζωής
  – Πρακτικές αυτοφροντίδας και η σημασία υιοθέτησης μίας ρουτίνας ευεξίας (dinacharya)

 

Φεύγοντας από το εργαστήριο, θα έχετε αποκτήσει μία νέα οπτική μέσα από το πρίσμα της Αγιουρβέδα, τόσο για τον κόσμο γύρω σας όσο και για την ίδια σας την ύπαρξη.

 

Ο Δάσκαλος

 

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι Wellness Coach & Mentor, Ayurvedic Nutrition Advisor, NLP Master Coach και διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού.

 

Έχει συγκεντρώσει, μέχρι σήμερα, πάνω από 30 χρόνια γνώσης κι εμπειρίας από διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης, όπως η φυσική αγωγή, η διατροφή, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η Ayurveda, η ψυχολογία, το NLP (Neuro Linguistic Programming), το Timeline Therapy ™ και η ύπνωση.

 

Γνωστός για το ευφυή, χαρούμενο και γεμάτο πάθος στιλ διδασκαλίας του, έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπων να περιηγηθούν αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής.

 

Είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας και ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας, ένας δάσκαλος που διαρκώς ταξιδεύει, διοργανώνει σεμινάρια, workshops και μοναδικά retreats, όλα βασισμένα σε μία ολιστική προσέγγιση με σκοπό την ευζωία και την ευημερία.

 

Πληροφορίες Συμμετοχής & Κρατήσεις θέσεων

 

 • Το workshop θα πραγματοποιηθεί στη Neda Yoga Shala, Αγίου Γεωργίου & Κανάρη 1, Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 6 Απριλίου, ώρα 16:00 – 19:00.
 • Απευθύνεται σε ασκούμενους της yoga όλων των επιπέδων εμπειρίας.
 • Η συμμετοχή είναι 30 Ευρώ .
 • Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είναι απαραίτητη η κράτηση της θέσης σας.

Πληροφορίες & Κρατήσεις:
Τηλ: 6944773557
Fb: Inbox στη σελίδα της Neda Yoga Shala
Mail: nedayogashala@gmail.com

 


Πληροφορίες

 • 6944773557
 • nedayogashala@gmaill.com
 • www.nedayogashala.gr
 • Αγ. Γεωργίου & Κανάρη 1, Ν. Ψυχικό

Χάρτης