Αναστασία Μπιλίρη

Αναστασία Μπιλίρη

ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ & ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ HATHA YOGA

Η Αναστασία γνώρισε την γιόγκα σε μία απόμακρη μαγική αμμουδιά πριν από 15 περίπου χρόνια. Από το 2009 μέχρι σήμερα ταξιδεύει συχνά στην Ινδία μαθητεύοντας δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους στην παραδοσιακή Hatha Yoga. Έχει ολοκληρώσει 4 εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων (200hrs, 300hrs και 365hrs) καθώς και πολυάριθμα σεμινάρια σε Ευρώπη και Ινδία πάνω στην θεραπευτική γιόγκα, την ανατομία, την φιλοσοφία, την κινησιολογία κλπ, υπό την καθοδήγηση των Leslie Kaminoff, Swami ShaktiMurti, Swami Niranjanananda, Swami Sivamurti, Sharat Arora κ.α.

Είναι εισηγήτρια Hatha Yoga από το 2012 και ιδρύτρια της Neda Yoga Shala. Έχει πάρει μύηση Karma Sannyasin στο σύστημα της Satyananda Yoga από την Swami Satyasangananda Saraswati στο Rikhiapeeth Ashram στην Ινδία, βαδίζοντας με αφοσίωση στο μονοπάτι της πνευματικής αναζήτησης. Ασχολείται με την μουσική και είναι μέλος του Kirtan συγκοτήματος Adi Shakti καθώς και του Ryza Project, μέσα από το οποίο εξερευνά την σύνδεση του ήχου και της γιόγκα. Έχει επίσης ολοκληρώσει πολύμηνα εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω στο ινδικό αρμόνιο με τον Kenny Clarys και τον Seth Lieberman.

Με την διδασκαλία της θέλει να μεταδώσει στον κόσμο αυτό που μαγνήτισε και εκείνη στην γιόγκα. Το πως η πρακτική αυτή προσφέρει ένα εσωτερικό καταφύγιο, αλλά παράλληλα, σου δίνει εφόδια να ανοίξεις στη ζωή με τόλμη. Να συνδέεσαι βαθιά με τον εαυτό σου, την φύση και τον κόσμο γύρω σου. Να είσαι ελεύθερος μέσα από την επίγνωση και την πειθαρχεία. Να είσαι εδώ. Να παρατηρείς και να αφουγκράζεσαι. Να νιώθεις. Να αγαπάς. Να ζεις!